We chose whites and fresh natural materials to give this small studio all the feeling of space it needs.

Space saving ingenuity; the bed comes down from the wall beside the dining table.

The bespoke bedroom divider is a must have in a studio. It is functional as it is visual. The tv is on a swivel so you can watch it from either side.

We chose whites and fresh natural materials to give this small studio all the feeling of space it needs.

1/3

Clapham Studio's

This was a project for a boutique developer that had purchased a building originally used as office space. 

They converted it to a small number of one bedroom apartments and studios. 

We used space-saving furniture that was contemporary with simple lines but was highly functional. In this photograph, the double bed is housed behind the table.

 

We also designed and manufactured the bespoke room divider with a central swivel TV mechanism, with storage above and below.